“…… My heart is the true art to photography ……”

  …….TELLING THE STORY……….. ik een meisje die nooit een tijdschrift kon weggooien door die eerst helemaal uitgespit te hebben en elk mooi plaatje bewaarde voor in haar mooie schatkist………een doos vol beeldmateriaal wat haar raakte, waar zij blij van werd, wat iets teweeg bracht in haar hart. Deze passie is nooit aan haar voorbij gegaan……. alleen gaat dat nu via een modernere weg genaamd Pinterest, heerlijk al die inspiratie! http://www.pinterest.com/deborayari/ Ik ben een persoon van het beeld, zo leer ik, zo leef ik! Ik ben een denker, dromer, schrijver, aanpakker, tikkeltje ongeduldig, soms een beetje diva mentaliteit, creatief, gaat graag zingend door het leven, houdt van gezelligheid en kan er heerlijk van genieten om alleen te zijn….maar mama worden was toch wel echt de grootste verrijking van mijn leven.

…….BEELDEND DENKER/SCHRIJVER………… ik hou van beeld, maar ook van woorden….poëzie….ik kan er geen genoeg van krijgen! Voeg woord en beeld samen en je krijgt een prachtig geheel……

…….MAMA………. ik ben een gepassioneerde moeder van een dochter Salome en een zoon Jefta, zij maken mijn leven tot 1 grote vreugde. En ja, zij zijn mijn grote trots en het is heerlijk om te mogen weten dat ik er fulltime voor ze mag zijn.

…….CREATIEF……… het liefst maak ik elke dag weer wat nieuws, ik krijg energie van nieuwe dingen ontwerpen, creëren en uitdenken….ik kan er geen genoegen van krijgen……honderd duizenden ideeën vliegen dagelijks door mijn hoofd en dan droom ik van een plekje waar ik ze allemaal tot uitvoering mag brengen…..

…….DROMER……. dromen over de toekomst, dromen over hoe iets te kunnen bereiken in deze wereld, dromen…kijken met andere ogen……dromen over vergezichten en die zien te verwezenlijken…een visionaire kijk op dingen…ja, bij mij bestaan er geen onmogelijkheden…alleen maar mogelijkheden….

…….PASSIE……. mijn grote vriend Jezus……..door Hem voel ik mij een zeer gezegend mens….Hij is de bron van mijn leven en creativiteit, ik leef uit, door&voor Hem! Vanuit Zijn ogen wil ik ook kijkend achter de camera staan en dat vastleggen…..wat Hij zou zien…..LOVE…..